Αθλητικά

ΝΟΧ: “Πότε θα δημοπρατηθεί το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων;”

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι απέστειλε επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να ενημερωθεί για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία καθώς και για την οριστική ημερομηνία υλοποίησης της δημοπράτησης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η επιστολή προς τον υφυπουργό γίνεται σε μία στιγμή που το κολυμβητήριο Χανίων ετοιμάζεται τον επόμενο μήνα να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις όπως τα 1α Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης και τους 2ους Βενιζέλειους αγώνες κολύμβησης.

Η επιστολή που εστάλη προς τον κ. Αυγενάκη είναι η εξής:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Η πολυπόθητη στιγμή βάσει των δημόσιων τοποθετήσεων σας για την δημοπράτηση του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας έφτασε, εκφράζοντας την αγωνία του συνόλου των αθλητών και των εμπλεκομένων με τον υγρό στίβο στον Νομό Χανίων.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία καθώς και την οριστική ημερομηνία υλοποίησης της δημοπράτησης.

Το κολυμβητήριο Χανίων τον μήνα Απρίλιο θα φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις προς τιμήν του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου με πλήθος αθλητών και θεατών, στις οποίες θα προσκληθείτε επισήμως.

Για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων θα είναι πραγματικά τιμή να γνωρίζει ότι αυτές οι φετινές διοργανώσεις θα είναι οι τελευταίες που θα φιλοξενηθούν σε αυτές τις παλιές και ιδιαίτερα προβληματικές εγκαταστάσεις.

Είναι η στιγμή που τα θέματα ασφαλείας ταυτίζονται περισσότερο από ποτέ με τα συναισθήματα μας και η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ποτέ να κλείσουμε μια παλιά λαμπρή ιστορία των εγκαταστάσεων και να ξεκινήσουμε την επόμενη και ελπιδοφόρα σελίδα.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι οι αθλητές και οι προπονητές μας θα συνεχίζουν να τιμούν τον νέο και ανακατασκευασμένο χώρο με ακόμα περισσότερες Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Πανελλήνιες διακρίσεις κάνοντας όλους περήφανους».

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

ΝΟΧ: “Πότε θα δημοπρατηθεί το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων;”

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button