Αθλητικά

Ν. Νταμπίζας: “Δεν έχω κάνει επαφή με τον ΟΦΗ” (Video)

Διέψευσε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόταση από τον ΟΦΗ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Νίκος Νταμπίζας, μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA και την εκπομπή Box Out του Βασίλη Σκουντή, χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κρητική ομάδα, αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Στο επίκεντρο του ΟΦΗ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Νταμπίζας, καθώς δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόταση της κρητικής ομάδας προς αυτόν για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο ίδιος ο Νταμπίζας μιλώντας στην τηλεόραση Creta και την εκπομπή Box Out του Βασίλη Σκουντή ξεκαθάρισε πως δεν του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, ενώ αναφέρθηκε και στον Μηνά Λυσάνδρου με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής:

“Με έχουν ρωτήσει πολλοί για αυτό το θέμα. Όχι, δεν έχω κάνει κάποια επαφή.
Σαφώς τον Μηνά Λυσάνδρου τον γνωρίζω και έχουμε συνεργαστεί επαγγελματικά, όταν ήταν δικηγόρος με είχε εκπροσωπήσει σε διάφορες συμφωνίες που είχα κάνει, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω πως έχει προκύψει και δεν μπορώ να έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω”.

Παράλληλα όμως ο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, αρκεί να είναι κατάλληλες οι συνθήκες: “Αν οι συνθήκες είναι αυτές που που πρέπει, που είναι με βάση τη δική μου λογική και προσέγγιση, ναι σαφώς είμαι πάντα ανοικτός στο να λειτουργήσω”.

https://creta24.gr/n-ntabizas-den-echo-kanei-epafi-me-ton-ofi-video/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button