Αθλητικά

Ορατός ο κίνδυνος αποβολής της Επισκοπής από το πρωτάθλημα της superleague 2

Η Επισκοπή δε θα αγωνιστεί και με την Καλλιθέα λόγω της ανάκλησης των δελτίων.

Η κρητική ΠΑΕ επίσημα ενημέρωσε ότι μετά το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ δε θα διεξαχθεί και η επερχόμενη μάχη της 10ης αγωνιστικής.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκαν και οι επόμενες κινήσεις. Η Επισκοπή θα ακολουθήσει το δρόμο των εφέσεων από Δευτέρα με στόχο τα παιχνίδια να κριθούν ως εξ αναβολής.

Θυμίζουμε πάντως ότι εάν η Επισκοπή δεν τακτοποιήσει τις οφειλές της και συμπληρώσει τρία ματς στα οποία δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

 Η ενημέρωση της Επισκοπής:

Το Σάββατο δεν θα είμαστε στο γήπεδο… Όχι φυσικά γιατί το αποφασίσαμε εμείς. Η αναμέτρηση του δικού μας ματς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής απέναντι στην Καλλιθέα αυτό το Σαββάτο (7/1, 14.45), φίλοι μας, συνάδελφοι, φίλαθλοι και φίλα σωματεία, δεν θα διεξαχθεί.

Η SL2 όρισε κανονικά το παιγνίδι ωστόσο λόγω της ανάκλησης των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας, δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε. Είμαστε όμως εδώ. Επιλέξαμε τον δρόμο των ενστάσεων γιατί θεωρούμε πως νομότυπα μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Η σειρά λοιπόν θα έχει ως εξής… Η Καλλιθέα θα παραβρεθεί στο γήπεδο, θα συνταχθεί φ.α. από τους ορισμένους για το ματς διαιτητές αλλά δυστυχώς, δίχως τη δική μας παρουσία.

Ακολούθως την Δευτέρα (9/1) θα υποβάλλουμε τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ασκήσουμε έφεση με στόχο να λάβουμε πίσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα τα παιγνίδια στα οποία δεν είχαμε ή δεν θα έχουμε συμμετοχή θα πρέπει να κριθούν ως παιγνίδια “εξ αναβολής” με τοποθέτηση ημερομηνιών στο άμεσα επόμενο διάστημα.

Δεν είναι μια εύκολη μάχη αυτή. Είναι όμως έντιμη όπως η όλη παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό χώρο και θα πασχίσουμε με κάθε τρόπο να την κερδίσουμε.

Το Σάββατο (7/1, 12.00) η ομάδα Κ19 θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη της Καλλιθέας στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Το ίδιο την Κυριακή (8/1, 15.00) η γυναικεία μας ομάδα για τη Γ’ Εθνική. Εκεί, θα είμαστε για να χειροκροτήσουμε όλα αυτά τα παιδιά.

Με σεβασμό στους φιλάθλους τους δικούς μας αλλά και τους απανταχού
Με εκτίμηση στα φίλα σωματεία,
Με αγάπη για την Επισκοπή μας

Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/01/superleague-2.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button