Αθλητικά

Οργανωμένοι ΟΦΗ: “Δε θα λείψει κανείς”

Από κοινού ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν όλους τους φίλους του ΟΦΗ να παραστούν την Δευτέρα στο “Γεντί Κουλέ” και στο κρισιμότατο ματς με τον Πανσερραϊκό, εξέδωσαν όλοι οι οργανωμένοι φίλοι της κρητικής ομάδας.

Στην ανακοίνωσή τους αυτή τονίζουν αναλυτικά: «Την Δευτέρα επιστρέφουμε, επιτέλους, στο φυσικό μας χώρο, στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ!

Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε δυναμικά, με τον παλμό και τη φωνή μας, την ομάδα μας για να πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της στην κατηγόρια.

Το στόχο που προέκυψε πλέον, σε μια χρονιά που δεν έχει εξελιχθεί όπως περιμέναμε όλοι μας.

Οι Ομιλίτες γνωρίζουμε από δύσκολες μέρες και ξενέρες, γνωρίζουμε όμως κι από συσπείρωση και στήριξη! Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ενωμένοι, με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που αναλογεί στο ειδικό βάρος του ΟΦΗ!

Δεν είναι η στιγμή ούτε για απολογισμό ούτε και για ανάλυση των λαθών που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και αισιοδοξία, υπάρχει χρόνος γι’ αυτά το καλοκαίρι.

Τώρα είναι η στιγμή για κινητοποίηση και στήριξη της ομάδας με μια ακόμα Ομιλίτικη πανστρατιά που ξεκινά από αυτή τη Δευτέρα!

Δε θα λείψει κανείς!

Σ.Φ ΟΦΗ Κρήτες 4 Θ. Παπαδόπουλος

SNAKES 4 1986 •ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ•

Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΘΗΝΑΣ

Σ.Φ. ΟΦΗ NORTH CLUB».

https://creta24.gr/organomenoi-ofi-de-tha-leipsei-kaneis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button