Αθλητικά

ΟΦΗ – Λιβαδειά – Ορθοπεταλιά: Τι δήλωσε στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 o φίλαθλος-ποδηλάτης που έκανε 267χλμ για να δεί τον ΟΦΗ

Με σύνθημα τη φράση “ΟΦΗ – Λιβαδειά – Ορθοπεταλιά!” ο φίλος του ΟΦΗ Μανώλης Δαργάκης, μίλησε στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 και στον Γιώργο Κορτσιδάκη, για την απόφαση του, να πάει με το ποδήλατο του, απο την Αθήνα, όπου μένει στη Λιβαδειά ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ.

Οπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά, που κάνει μια τέτοια ποδηλατική διαδρομή (έχει πάει και μέχρι το Βόλο, σε ταξίδι 4 ημερών!), αλλά για τον ΟΦΗ, είναι η πρώτη και όπως λέει σκέφτεται να το ξανακάνει με προορισμό τα Γιάννινα, το Αγρίνιο ή την Τρίπολη.

Το πήγαινε-έλα με το ποδήλατο στην Λιβαδειά ήταν 267 χλμ (103 στο πήγαινε και 107 στην επιστροφή), αλλά για το χατίρι του ΟΦΗ δεν είναι τίποτα, όπως μας είπε ο τρελός ΟΦΗ-τζής, που χαρακτηρίζει τον ΟΦΗ “θρησκεία” και το ποδήλατο, μια αγάπη που προέκυψε για αυτόν τα τελευταία 2 χρόνια!

Για το ταξίδι στη Λειβαδιά, χρειάστηκε να κάνει διαμονή τη νύχτα μετά τον αγώνα και να ξεκινήσει το πρωί ξανά με το ποδήλατο το δρόμο της επιστροφής, για την Αθήνα, καθώς σε χρόνο η διαδρομή είναι περίπου 8 ώρες για να πας και άλλες τόσες να γυρίσεις!

“Ξεκίνησα 8 το πρωί και έφτασα περίπου στις 5.30 στη Λιβαδειά, μιάμιση ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι” μας είπε.

Είναι υδραυλικός στο επάγγελμα, κατάγεται απο ένα χωριό στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο και μένει στην Αθήνα εδώ και 27 χρόνια, ενώ είναι ενεργό μέλος του συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ Αθηνών.

Ο Μανώλης Δαργάκης, με το ποδήλατο του, περνάει και δυνατά μηνύματα στη νεολαία για το πως πρέπει να αντιλαμβάνονται την έννοια του φιλάθλου, την ίδια ώρα που κορυφώνεται η δίκη για τη δολοφονία του φιλάθλου του Αρη Αλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

Οπως γράφει στη σελίδα του στο Facebook ο φίλαθλος-ποδηλάτης, που θα μπορούσε να θέσει και υποψηφιότητα για τον τίτλο του φιλάθλου της χρονιάς,  “η ερώτηση “Τι ομάδα είσαι”, να είναι αφορμή για μια ωραία συζήτηση, παρέα και χαβαλέ και όχι για ξύλο και μαχαιρώματα”.

Ο Μανώλης Δαργάκης, πήγε στη Λειβαδιά, παρέα με ένα φίλο του ποδηλάτη, φίλαθλο της ΑΕΚ, ενώ συμμετέχει στην ραδιοφωνική εκπομπή Gate Crete – Θύρα Κρήτη στον Kriti FM 87.5 στην Αθήνα.

Ακούστε την συζήτηση με τον Μανώλη Δαργάκη στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1

πηγή: creta24

ofi-livadeia-orthopetalia-ti-dilose-ston-skai-kritis-92-1-filathlos-podilatis-poy-ekane-267chlm-na-dei-ton-ofi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button