Αθλητικά

Ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς χάνει και το τουρνουά του Μαϊάμι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αποκλείσθηκε από το Indian Wells, καθώς δεν είναι εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού, δεν θα αγωνισθεί ούτε στο τουρνουά του Μαϊάμι, για τον ίδιο λόγο.

Παρά την υποστήριξη από τους διοργανωτές του US Open, της Αμερικανικής Ομοσπονδίας τένις και του Κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, οι αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ, δεν έδωσαν στον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, την άδεια να εισέλθει στην χώρα και να λάβει μέρος στα σημαντικά τουρνουά, που διεξάγονται επί αμερικανικού εδάφους.

«Ο Τζόκοβιτς ήθελε να λάβει εξαίρεση, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Την είδηση, επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του τουρνουά στο ΜαΪάμι, Τζέιμς Μπλέικ: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε για το αίτημα του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ήθελε να λάβει εξαίρεση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά στον κόσμο και θα θέλαμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με την κυβέρνηση, αλλά η απόφαση δεν είναι στα χέρια μας».

Κατά συνέπεια, η πιθανότερη εξέλιξη για τον 35χρονο «Νόλε», είναι ότι θα επιστρέψει στα κορτ, στις 8 Απριλίου και στο διεθνές τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

πηγή: creta24

o-anemvoliastos-tzokovits-chanei-to-toyrnoya-maiami/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button