Αθλητικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντα μετά τις αντιδράσεις στην «εκρηκτική» συνέντευξη: «Είμαι αλεξίσφαιρος»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με τις δηλώσεις του για την ομάδα και τον προπονητή, αναφέροντας πως είναι «αλεξίσφαιρος». 

Ειδικότερα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη συνέντευξή του, ισχυρίστηκε πως είναι «αλεξίσφαιρος και ακλόνητος».

 

«Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι εντελώς προσηλωμένος» είπε από το Κατάρ, όπου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική της Πορτογαλίας. «Μπορείτε να βοηθήσετε με το να μην μιλάμε για μένα. Είμαι αλεξίσφαιρος και ακλόνητος. Αν ρωτήσετε άλλους παίκτες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα αναστατωνόμουν. Εάν θέλετε να ρωτήσετε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την ομάδα, θα ήθελα να το κάνετε» είπε, σε συνέντευξη Τύπου.  

Όσον αφορά στο timing της συνέντευξης, ο 37χρονος έδωσε την εξής απάντηση: «Το timing είναι πάντα timing».

«Δεν χρειάζεται ν΄ανησυχώ για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Μιλάω όταν το θέλω. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω. Με γνωρίζουν από τα 11 (σ.σ. το επιτελείο της εθνικής του). Δεν θα επηρεαστούν απ΄αυτά που ο κόσμος λέει ή γράφει για μένα». 

Διευκρίνισε, επίσης, πως ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει τον άβολο χαιρετισμό του με τον συμπαίκτη του στην ομάδα Μπρούνο Φερνάντες, απλώς παρερμηνεύτηκε.  «Κάναμε πλάκα, έχουμε υπέροχη σχέση. Η πτήση του άργησε και τον ρώτησα “Ήρθες με το πλοίο;”». 

Με πληροφορίες από Independent

πηγή: lifo

now/sport/o-kristiano-ronalnto-apanta-meta-tis-antidraseis-stin-ekriktiki-synenteyxi-eimai

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button