Αθλητικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τέσσερα γκολ, ξεπέρασε τα 500 σε επίπεδο συλλόγων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε τέσσερις φορές με την Αλ Νασρ και ξεπέρασε τα 500 γκολ στην καριέρα του με φανέλα συλλόγου. 

Ο Πορτογάλος σταρ, που έκλεισε τα 38 του χρόνια την περασμένη Κυριακή, ήταν ασταμάτητος κόντρα στην Αλ Βέντα, στέλνοντας τέσσερις φορές στα δίχτυα την μπάλα μέσα σε 30 λεπτά, για να οδηγήσει την Αλ Νασρ στη νίκη με 4-0.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Υπέροχο το συναίσθημα 

«Υπέροχο το συναίσθημα να πετυχαίνω τέσσερα γκολ και να ξεπερνώ τα 500, σε μια πολύ αδιάσειστη νίκη της ομάδας», έγραψε στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο.  

Πλέον, ο Πορτογάλος σταρ έχει πετύχει 305 γκολ με πέντε συλλόγους σε ισάριθμα πρωταθλήματα. Στο ενεργητικό του έχει 103 τέρματα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 311 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, 81 ως παίκτης της Γιουβέντους, τρία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πλέον έφτασε τα πέντε γκολ με την Αλ Νασρ. 

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την Αλ Νασρ τον περασμένο Δεκέμβριο, για πάνω από 177 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η ομάδα του είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σαουδική Αραβία με 37 βαθμούς σε 16 αγώνες, όσους έχει και η Αλ Σαμπάμπ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

πηγή: lifo

now/sport/o-kristiano-ronalnto-petyhe-tessera-gkol-xeperase-ta-500-se-epipedo-syllogon

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button