Αθλητικά

Ο Σακίλ Ο’Νιλ σε κρεβάτι νοσοκομείου με ορό στο χέρι – Η ανησυχία των φανς και το τρολάρισμα του Shaq

Ο Σακίλ Ο’Νιλ ανησύχησε τους φανς του με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο.

Στην φωτογραφία, που δημοσίευσε στα social media, ο 51χρονος πρώην σταρ του μπάσκετ φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό στο χέρι του.

«Μου λείπετε όλοι», έγραψε στη λεζάντα, κάνοντας tag δύο από τους συμπαρουσιαστές του στο TNT, προσθέτοντας ότι τους «παρακολουθεί» συνέχεια.

Το TMZ Sports μετέδωσε πως ο Σακίλ Ο’Νιλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο και «αναρρώνει». Επικαλούμενο πηγές, ανέφερε χαρακτηριστικά πως υποβλήθηκε στην επέμβαση για να διορθώσει κάτι στο ισχίο του και ότι όλα πήγαν «σύμφωνα με το πλάνο».

Μετά το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για την κατάσταση της υγείας του, ο Σακίλ Ο’Νιλ δημοσίευσε και δεύτερη ανάρτηση, όπου εξηγεί πως είναι καλά, ότι όντως υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο.

«Προς όλους όσοι ανησύχησαν, αρχικά να σας πω ευχαριστώ. Και ότι είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα.

Ο Ο’Νιλ, ο οποίος έγινε 51 ετών νωρίτερα αυτό το μήνα, μίλησε πρόσφατα για τη μεταμόρφωσή του, αφού έχασε 18 κιλά.

«Έχασα 18 κιλά», είπε στο Entertainment Tonight τον Δεκέμβριο. «Πρέπει να χάσω άλλα 9 περίπου, αλλά είναι εντυπωσιακό. Θα γίνω πραγματικά γραμμωμένος και θα κάνω μια διαφήμιση εσωρούχων με τους γιους μου».

Με την πρώην σύζυγό του, Shaunie, έχουν τέσσερα κοινά παιδιά: τους γιους Shareef και Shaqir και τις κόρες Amirah και Me’arah. Ο διάσημος αθλητής έχει επίσης έναν θετό γιο, τον Myles, από προηγούμενη σχέση της Shaunie, και μια κόρη, την Taahirah, με την πρώην σύντροφό του, Arnetta Yardbourgh.

Ο Ο’Νιλ δήλωσε επίσης στο ET ότι έκανε κάποιες εξετάσεις αίματος που τον οδήγησαν να βελτιώσει τη διατροφή του, εξηγώντας ότι ως αθλητής δεν έδινε ιδιαίτερη προσοχή στο τι έτρωγε, αλλά συνειδητοποίησε ότι πρέπει να το κάνει τώρα που είναι εκτός γηπέδου.

Όπως είπε, προσπαθεί κυρίως να κόψει το ψωμί και τα αναψυκτικά, ενώ παίρνει επίσης συμπληρώματα διατροφής και πίνει ροφήματα.

«Το βάρος απλά έπεσε. Δεν είμαι ακόμα 100% σε φάση νίντζα. Είμαι στο 75%», αστειεύτηκε, ενώ συμβούλευσε όποιον θέλει να γίνει πιο υγιής να ξεκινήσει με περπάτημα, τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.

Ο στόχος του; «Νομίζω ότι θα μπορούσα να αποκτήσω την εμφάνιση του Μαρκ Γουόλμπεργκ», είπε. «Θέλω να γίνω γνωστός ως ο μαύρος Μαρκ Γουόλμπεργκ».

πηγή: lifo

now/sport/o-sakil-onil-se-krebati-nosokomeioy-me-oro-sto-heri-minyma-sto-twitter

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button