Αθλητικά

Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε ότι αποσύρεται- «Για τα καλά» αυτή τη φορά

Την απόφασή του να αποσυρθεί από το NFL ανακοίνωσε ο Τομ Μπρέιντι.

Ο θρύλος του NFL μέσα από ένα βίντεο ενημέρωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στα 45 χρόνια. «Αποσύρομαι, για τα καλά αυτή τη φορά», είπε φανερά συγκινημένος.

«Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω.

Δε θα μακρηγορήσω. Λαμβάνετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης, και χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι, γι’ αυτό σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τον καθένα από εσάς που με υποστηρίξατε», πρόσθεσε ο Τομ Μπρέιντι.

Ο παίκτης του NFL ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συναθλητές, τους προπονητές του και όλους εκείνους που βρίσκονταν δίπλα του. «Σας ευχαριστώ όλους που μου επιτρέψατε να ζήσω το όνειρό μου. Δε θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπάω όλους», ανέφερε.

Πριν από έναν χρόνο, ο Τομ Μπρέιντι είχε ανακοινώσει ξανά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, λέγοντας ότι αφήνει χώρο στις επόμενες γενίες. «Η αγωνιστική καριέρα μου ήταν μια συναρπαστική διαδρομή και πολύ πέραν της δικής μου φαντασίας, και γεμάτη από ανόδους και καθόδους. Όταν βρίσκεσαι μέσα, δεν πιστεύεις πραγματικά πως θα υπάρξει κάποιο τέλος. Παρόλα αυτά, εδώ που βρίσκομαι, σκέφτομαι όλους τους μεγάλους παίκτες και προπονητές με τους οποίους είχα το προνόμιο να είμαι συμπαίκτης ή αντίπαλος – ο ανταγωνισμός ήταν βαθύς και λυσσαλέος, όπως ακριβώς μας αρέσει», είχε πει τότε.

Ο Τομ Μπρέιντι κατέκτησε μεταξύ άλλων 7 Super Bowl, τα έξι εκ των οποίων με τους New England Patriots (2000–2019) και άλλo ένα με τους Tampa Bay Buccaneers (2020–2022).

πηγή: lifo

now/sport/o-tom-mpreinti-anakoinose-oti-aposyretai-gia-ta-kala-ayti-ti-fora

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button