Αθλητικά

Πάτησαν το χορτάρι του θρυλικού Γεντί Κουλέ τα ταλεντάκια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το χορτάρι του θρυλικού Γεντί Κουλέ, είχαν την ευκαιρία να πατήσουν, τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε προγραμματισμένη προπόνηση, που έγινε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

“Το δέος και η χαρά των μικρών παιδιών μας, κάποια απο τα οποία ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να φορέσουν κάποια στιγμή τη φανέλα της πρώτης ομάδας, δεν περιγράφεται!” αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

“Αυτή η μοναδική εμπειρία των μικρών μας αθλητών στο ιστορικό γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, έχει πολλαπλά οφέλη για το σύλλογο μας και τους αθλητές μας, που μπολιάζονται με την ιδέα του ΟΦΗ!”, επισημαίνει το αθλητικό σωματείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση τους ευχαριστούν την ΠΑΕ ΟΦΗ, για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα της  χρήσης του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για αυτό το σκοπό.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχιστούν κανονικά για όλο τον Ιούνιο, ενώ θα λειτουργήσουν και καλοκαιρινά τμήματα και για όλο τον Ιούλιο με προπονήσεις αργά το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του CALCETTO στην Αμουδάρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα, 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και στα 6934590403, 2810317777, 2810311525 (επικοινωνία με την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Δείτε εδώ φωτογραφίες

https://creta24.gr/patisan-to-chortari-tou-thrylikou-genti-koule-ta-talentakia-tis-akadimias-podosfairou-tou-erasitechni-ofi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button