Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Αναστασιάδη ως αντιπρόεδρος – Αποχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέστρεψε και επίσημα στην ομάδα της καρδιάς του αναλαμβάνοντας καθήκοντα δεύτερου αντιπροέδρου, τη στιγμή που αποχώρησε από το διοικητικό σχήμα ο Γιώργος Σαββίδης και άλλα τρία άτομα.

Ανακατατάξεις προέκυψαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αναδιάρθρωση. Οι σημαντικότερες αφορούν στην αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από τα καθήκοντά του ως αντιπρόεδρος της ομάδας και την είσοδο στο διοικητικό σχήμα του Άγγελου Αναστασιάδη. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και πλέον θα είναι ο Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά και ο υπεύθυνος για το πλάνο του νέου αθλητικού κέντρου.

Παράλληλα, θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο των «ασπρόμαυρων» θα έχουν οι Περικλής Παπαδόπουλος, ως υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων, Βασίλης Χατζηαποστόλου με ρόλο συντονιστή δικτύου συνεργατών και Δημήτρης Μουτσάκη, ως project manager της Νέας Τούμπας.

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη, αυτή έγινε για προσωπικούς και τεχνικούς λόγους, ενώ ακόμα αποχώρησαν οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος, ο οποίος θα διατηρηθεί στα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής.

Έτσι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο θα επικυρωθεί στην τακτική Γενική Συνέλευση του Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

πηγή: creta24

paok-epistrofi-anastasiadi-os-antiproedros-apochorise-o-giorgos-savvidis/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button