Αθλητικά

Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Γκόμες

Χώρισαν οι δρόμοι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ρόναλντ Γκόμες, με την αθηναϊκή ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας αναφέρει:  «Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά την αποψινή του έκτακτη συνεδρίαση, μετά μακρά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή της συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία ΡΡΑ.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής, οφείλονται στην απαξιωτική για τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και γενικά το ιστορικό μας Σωματείο συμπεριφορά της εταιρείας, η οποία και κορυφώθηκε με τις δύο, από 22 και 26 Φεβρουάριου επιστολές του κ. Π. Παπαδόπουλου προς τον Πρόεδρο.

Το Δ.Σ. θεωρεί καθήκον του να ευχαριστήσει τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Ρ. Γκόμεζ και τους τεχνικούς συνεργάτες του για την προσφορά τους.

Το Συμβούλιο δηλώνει την απερίφραστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και τους καλεί να ανταποκριθούν στην αποστολή που έχουν αναλάβει.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνεχίσουν να στηρίζουν το τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου.

ΤΟ Δ.Σ. του Γ.Σ. “ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».

https://creta24.gr/parelthon-apo-ton-apollona-o-gkomes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button