Αθλητικά

Ποιες θα είναι οι αγαπημένες μασκότ του κοινού στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες;

Λιγότερες από 300 μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» και ήρθε η ώρα να αποτελέσουμε όλοι μας μέρος της διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της επίσημης ψηφοφορίας για την ανάδειξη των δύο μασκότ που θα μας συνοδεύσουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης και θα αποτελέσουν τους πιο θερμούς συντρόφους αθλητών και θεατών κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση της γης που θα φιλοξενήσει τα νιάτα της Μεσογείου, ως μασκότ επιλέχτηκαν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ο Μινώταυρος και η Αριάδνη, εκπρόσωποι του Μινωικού Πολιτισμού που άνθισε στην Κρήτη από το 3.500 έως το 1.100 π.Χ.

Ο Μινώταυρος με χαρακτηριστικό τη δύναμή του και η Αριάδνη με την ευστροφία της, δύο τόσο σημαντικά και απαραίτητα στοιχεία, σε συνδυασμό με τις αθλητικές ικανότητες.

Ο σκιτσογράφος Χρήστος Ζωΐδης σχεδίασε για λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής, τέσσερις διαφορετικές εκδοχές της Αριάδνης και ισάριθμες του Μινώταυρου.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας που αρχίζει σήμερα, 7 Νοεμβρίου 2022, δίνεται η δυνατότητα σε όσους επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, https://heraklion23.gr, στο πεδίο https://heraklion23.gr/mascot να επιλέξουν την αγαπημένη τους Αριάδνη και τον αγαπημένο τους Μινώταυρο και να συνδράμουν με την ψήφο τους στην επιλογή των δύο μασκότ των 3 ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2022 και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αμέσως μετά.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Ποιες θα είναι οι αγαπημένες μασκότ του κοινού στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες;

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button