Αθλητικά

Ποινή -6 σε ΟΦΙ για τις οφειλές σε Κοντοέ και Ψάνη

Ενεργοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη (25/05) ποινές -3 στον ΟΦ Ιεράπετρας για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Κοντοέ και Δημήτρη Ψάνη. Η λασιθιώτικη ομάδα έχει περιθώριο 5 εργάσιμων ημερών να εξοφλήσει τα χρέη της τα αοποία ανέρχονται συνολικά σε περίπου 9,5 χιλιάδες ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου τις ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοέ κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 4.971,99 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 127/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ψάνη κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 3.565,76 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 122/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου».

sportcaster.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Ποινή -6 σε ΟΦΙ για τις οφειλές σε Κοντοέ και Ψάνη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button