Αθλητικά

Πολύτιμες εμπειρίες και δυνατά παιχνίδια για τους νεαρούς πολίστες του ΟΦΗ στον Βόλο

Οι πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και το γεγονός ότι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε δυνατές ομάδες, ήταν το μεγάλο κέρδος, για την Κ15 της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, η οποία συμμετείχε σε δυνατό τουρνουά στο Βόλο, με ομάδες απο όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί πολίστες του ΟΦΗ, είχαν απολογισμό 2 νίκες και 3 ήττες και την 7η θέση συνολικά στο τουρνουά, κάνοντας αξιοπρεπέστατη παρουσία.

Οπως δήλωσε ο προπονητής της Κ15 του ΟΦΗ, Νίκος Γιακουμάκης, “είναι σημαντικό για εμάς, να βλέπουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και πόσο ακόμα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε τους στόχους μας. Τουρνουά σαν αυτό, μόνο καλό μας κάνουν, μας βελτιώνουν και μας δίνουν ακόμα ένα κίνητρο να δουλέψουμε. Ηταν μια πολύτιμη εμπειρία για τα παιδιά μας, που έπαιξαν δυνατά παιχνίδια με καλές ομάδες από όλη την Ελλάδα. Είμασταν ανταγωνιστικοί όμως έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε ατομικά και ομαδικά”.

Τα αποτελέσματα της Κ15 του ΟΦΗ στο Βόλο:

ΟΦΗ -Νηρέας Χαλανδρίου 13-9

ΟΥΚ Βόλου – ΟΦΗ 12-9

ΟΣΦΠ – ΟΦΗ 14-6

ΧΙΟΣ -ΟΦΗ 17-7

ΡΟΗ – ΟΦΗ 7-10

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές στους αγώνες:
Λασηθιωτάκης , Βάλσαμος, Αμοναχάκης , Καλλεργης , Σαλούστρος Καραγιαννόπουλος, Φανταουτσάκης, Πολίτης , Γρύλος, Πατούνας, Δολαψάκης , Βελεγράκης.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τρία χρήσιμα φιλικά παιχνίδια, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε η ανδρική ομάδα πόλο του ΟΦΗ, με το Καλαμάκι, στο κολυμβητήριο Αλιμου στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2, που ξεκινάει στις 10 Δεκεμβρίου.

Αν και είχε απουσίες ο ΟΦΗ, τα συμπεράσματα για τον προπονητή Κώστα Φιτσανάκη, ήταν αρκετά, καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

“Δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια παιχνίδια αυτήν την εποχή και μας έκανε καλό, για να δούμε το βαθμό ετοιμότητας μας” ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

“Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και είναι λογικό. Υπάρχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού λόγω αγώνων. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτήν την αστάθεια μας, θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

πηγή: creta24

polytimes-empeiries-dynata-paichnidia-toys-nearoys-polistes-ofi-ston-volo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button