Αθλητικά

«Προσπάθησε να γίνεις το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου» (Video)

Το κοινωνικό της πρόσωπο σε συνεργασία με χορηγό εταιρεία έδειξε η ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε σε εθελοντική δράση το “Χαμόγελο του παιδιού”.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησε για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία σε συνεργασία με χορηγό εταιρεία προχώρησε σε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Outs.

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν στο “Χαμόγελο του παιδιού” για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών στην Κρήτη που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Μιλώντας για τη δράση αυτή η Γαρυφαλλιά Δρακοπούλου, υπεύθυνη του κέντρου στήριξης παιδιών και οικογένειας, τόνισε: “Η δράση αυτή γίνεται για παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε συνθήκες φτώχιας και αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Οι δράσεις μας δεν σταματάνε μόνο στην περίοδο των εορτών, είναι καθημερινές, όλο τον χρόνο, οπότε καλούμε όλον τον κόσμο να συμμετέχει προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των παιδιών. Με τη συμμετοχή όλων και τη συνεργασία, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται όλοι δίπλα σε τέτοιες δράσεις: “Για εμάς είναι σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοιες δράσεις. Σε κάθε ευκαιρία ο ΟΦΗ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα σε παιδιά”.

https://creta24.gr/prospathise-na-gineis-to-ouranio-toxo-sto-synnefo-kapoiou-allou-video/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button