Αθλητικά

Στην Ογκολογική Παίδων του ΠΑΓΝΗ ο ΟΦΗ (Photos)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ, καθώς αντιπροσωπεία παικτών την κρητικής ομάδας αποτελούμενη από τους Γιον Τοράλ, Νίκο Μαρινάκη, Νίκο Κουκουριτάκη και Παναγιώτη Σωμαράκη τους επισκέυτηκαν μοιράζοντάς τους δώρα και σίγουρα χαρά.

Οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας μίλησαν και έπαιξαν με τα παιδιά, ενώ απάντησαν σε κάθε ερώτησή τους, δίνοντάς τους και αυτόγραφα.

Για το θέμα η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Το χαμόγελο και η χαρά στο πρόσωπο κάθε παιδιού είναι ανεκτίμητης αξίας!

Με αφορμή την χθεσινή (15/2) Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, ο ΟΦΗ βρέθηκε για μια ακόμη φορά δίπλα στους «δικούς μας ήρωες» σε συνεργασία με την Παρέα της αγάπης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Νίκος Μαρινάκης και Jon Toral με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ17, Νίκο Κουκουριτάκη και Παναγιώτη Σωμαράκη, επισκέφθηκαν τα παιδιά της Ογκολογικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έπαιξαν μαζί τους, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και τους μοίρασαν δώρα!».

https://creta24.gr/stin-ogkologiki-paidon-tou-pagni-o-ofi-photos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button