Αθλητικά

Στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων ο γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής

Παρουσία του Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Willi Grill, και της συζύγου του Lisa, επίσης μέλους της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκαν στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων στο Καμπάνι Ακρωτηρίου οι διεθνείς αγώνες “Μάχη της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης”.

Ο κ. Grill ξεναγήθηκε στους χώρους του σκοπευτηρίου από τον υπεύθυνο και μέλος του ΕΑΚ Χανίων, Βαγγέλη Λαμπάκη, και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εγκατάσταση, στην οποία έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα σημαντικές βελτιωτικές παρεμβάσεις.

Μάλιστα, ο κ. Grill έριξε και βολές στον σταθερό στόχο, ενώ συνομίλησε και με αθλητές και αθλήτριες.

Ο κ. Λαμπάκης εξήγησε στον κ. Grill την προσπάθεια που καταβάλλεται για την δημιουργία και 4ου πεδίου βολής πήλινου στόχου, προκειμένου να μπορεί το σκοπευτήριο να φιλοξενήσει παγκόσμια κύπελλα και πρωταθλήματα.

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο κ. Grill και από τα πεδία βολής σταθερού στόχου και τόνισε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να εκσυγχρονιστούν περαιτέρω και να αναβαθμιστεί με ηλεκτρονικούς στόχους το πεδίο βολής των 25 μέτρων.

Παρών ήταν και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλαβαντάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής ομάδας, αλλά και στον χώρο προπονήσεων στα Χανιά, που έχει αναβαθμιστεί με καίριες παρεμβάσεις το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων ο γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button