Αθλητικά

Στο στόχαστρο του ΜέΡΑ25 η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος: «Έχει σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις»

Τη Δευτέρα (20/03) παρουσιάστηκε η νέα φανέλα με την οποία η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024. «Όλη η Ελλάδα σε μία φανέλα» ήταν το motto στην παρουσίαση της στολής, η οποία, ωστόσο, δε βρήκε σύμφωνο το ΜέΡΑ25. Ο λόγος; Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, στη φανέλα της στολής, ο γαλάζιος σταυρός θυμίζει σβάστικα.

«Μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού» – Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, η φανέλα αποτελεί «μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού».

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’ αόρατου εχθρού…» έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία.

πηγή: creta24

stochastro-mera25-nea-fanela-tis-ethnikis-ellados-echei-stayro-agkylotes-apolixeis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button