Αθλητικά

Συνάντηση για την ενίσχυση του μπάσκετ στην ενδοχώρα της Κρήτης

Συνάντηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη ΠΕ Ηρακλείου, Γιώργο Πιτσούλη Αθλητισμού, τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου Μανώλη Μαραγκάκη, τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Λαμπράκη και τον Τεχνικό Διευθυντή – αθλητή Κρίστοφερ Ραζή.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη στήριξή του για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στην ενδοχώρα και την ενίσχυση του ερασιτεχνικού και μαθητικού αθλητισμού. Παράλληλα ο Σταύρος Αρναουτάκης με τους συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχες συνεχάρησαν τα μέλη της διοίκησης της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου για την πορεία της ομάδας και το έργο που επιτελούν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος Μανώλης Μαραγκάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για τη στήριξή του και του δώρισε αναμνηστικό έμβλημα της ομάδας.

Επίσης σε δήλωσή του ο κ. Μαραγκάκης ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αρναουτάκη για τη στήριξη της ομάδας μας και τη στήριξή του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η βοήθεια και στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι σημαντική για εμάς και για όλες τις ομάδες».

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Συνάντηση για την ενίσχυση του μπάσκετ στην ενδοχώρα της Κρήτης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button