Αθλητικά

Σύσκεψη εργασίας και ενημέρωσης στον Ο.Α.Κ. με τη νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Σύσκεψη εργασίας με τη νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, είχε την Τετάρτη 14/12/2022 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στην διάρκεια της συνάντησης το νέο Δ.Σ. του Ν.Ο.Χ. ζήτησε κι έλαβε ενημέρωση από τον κ. Παπαδογιάννη, για όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το θέμα που αφορά την ανακατασκευή του κολυμβητήριου Χανίων στη Νέα Χώρα. Έγινε μια λεπτομερής ανάλυση των διαδικασιών που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα, καθώς και ενημέρωση για τα βήματα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για το πολύ σημαντικό αυτό έργο, που αποτελεί για τον Ο.Α.Κ. ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας.

Από την πλευρά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έγινε γνωστό ότι η νέα Διοίκηση αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του Ο.Α.Κ. στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με το νέο πρόεδρο του Ν.Ο.Χ. κ. Γιάννη Χίνο ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο Ν.Ο.Χ. επιθυμεί να υπάρξει εμπλοκή του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και στις επόμενες φάσεις του έργου».

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το θέμα της έκδοσης της «οικοδομικής άδειας» του έργου, με τις δυο πλευρές να «συμπλέουν» ως προς τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, που προτείνεται ν’ αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Είχαμε μια άριστη συνεργασία με τη νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Έγινε μια πλήρης ενημέρωση και από κοινού με τους ανθρώπους του Ν.Ο.Χ., συναποφασίσαμε τα βήματα που πρέπει ν’ ακολουθηθούν. Η αγωνία υπάρχει, αλλά ο Ο.Α.Κ. από την πρώτη στιγμή έχει εγγυηθεί ότι το «στοίχημα» αυτό τελικά θα κερδηθεί, για το καλό της πόλης των Χανίων», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Ενημερωθήκαμε από τον κ. Παπαδογιάννη, για την πορεία των διαδικασιών που αφορούν το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητήριου Χανίων. Είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που ο Ο.Α.Κ. εμπλέκεται με τον «ρόλο» που έχει, στο συγκριμένο έργο και αντιμετωπίζει με ρεαλισμό, κάθε ζήτημα που προκύπτει στην πορεία του. Είναι κοινή πεποίθηση, ότι ο «ρόλος» αυτός πρέπει να διευρυνθεί και στις επόμενες φάσεις που θα αφορούν την εκτέλεση του έργου», υπογράμμισε από την δική του πλευρά, ο νέος πρόεδρος του Ν.Ο.Χ., κ. Γιάννης Χίνος.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Σύσκεψη εργασίας και ενημέρωσης στον Ο.Α.Κ. με τη νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button