Αθλητικά

ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ 2-1

 

ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ!!!!! Αυτόν τον χαρακτηρισμό δίνουμε στην ήττα που υπέστη η ομάδα των Χανίων στο χθεσινό παιχνίδι στην Καλλιθέα.

Το xania news.gr βρέθηκε και χθες στην Καλλιθέα όπως και σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας των Χανίων και έχουμε ιδίαν άποψη για το παιχνίδι.

Όταν όμως κάνεις 10 καθαρές φάσεις για γκόλ σε παιχνίδι εκτός έδρας και βάζεις μόνο τ ένα μοιραίο είναι να. χάσεις.

Η ομάδα των Χανίων ΄έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι σε δημιουργία είχε όμως πολλά προβλήματα ανασταλτικά με αποτέλεσμα το εύκολο λάθος.

Σε μία τέτοια φάση μόλις στο 4ο λεπτό ο επιθετικός της ομάδας της Καλλιθέας Κυνηγόπουλος εκμεταλλεύτηκε μια βαθιά μπαλιά που του έγινε και αφού πέρασε ανενόχλητος την αριστερή πλευρά της άμυνας των Χανίων πλάσαρε από πλάγια θέση η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπάτζιου άλλαξε πορεία και κατάλληξε στα δίχτυα του Κατσιμήτρο

Από εκείνο το λεπτό και μετά τα χανιά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ισοφάρισαν τονβ αγώνα στο 14ο λεπτό με τον Μάναλη.

Στό 31ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι για τα Χανιά σε ανατροπή του Ηλία Τσέλιου  

καί ενώ τα Χανιά πίεζαν για να πετύχουν το δεύτερο γκόλ συνέβη εντελώς το αντίθετο στο 45 ο τσέλιος σούταρε  και ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας με υπερένταση έστειλε την μπάλα κόρνερ . Με την εκτέλεση του κόρνερ και ενώ  σε δεύτερη φάση παικτης των Χανίων προσπάθησε να κάνει γέμισμα η μπάλα κόντραρε την πήρε ο Νίλι και έφυγε στην κόντρα κανείς παίκτης των Χανίων δεν μπόρεσε να τον σταματήσει αυρτός έβγαλε μια μπαλια η μπάλα έφθασε στον Λουκίνα που πλάσαρε τον Κατσιμήτρο και εγραψε το τελικό 2-1.

Στο 2ο ημίχρονο τα Χανι9ά πάλι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά από  την μια η ατυχία των παικτών των Χανίων και από την άλλη οι σκόπιμες καθυστερήσεις των παικτών της Καλλιθέας που μετά το 60 έπεφταν συνεχώς στο χορτάρι  για να κόψουν την ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε τίποτα και η Καλλιθέα χωρίς να είναι καλύτερη κράτησε την νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Τα Χανιά στο β ΄ημίχρονο είχαν φάσει; για γκόλ με τους Μάμαλη2 φορές Καπνίδη 2 φορές Τσέλιο και Πολίτη

Αξίζει να αναφέρουμε ΄ότι ο Ηλίας Τσέλιος βήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια για το  Χτίσιμο της ομάδας.

Απο εκεί και πέρα το τεχνικό της ομάδας επιτελείο πρέπει να προβληματιστεί τόσο από την ανασταλτική λειτουργία όσο και από το τελείωμα των φάσεωνπου δεν ήταν και το ιδανικό

Στό γήπεδο της Καλλιθέας βρέθηκαν και περίπου 50 φίλοι της ομάδας των Χανίων που έκαναν αισθητή τν παρουσία τους

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Athens Kallithea (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Νίλι (71’ Τσιντώνης), Λάσκαρης, Ρέντζας, Βασιλούδης, Λουκίνας (87’ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους (90+1′ Κύργιας).

Χανιά (Στ.Λαμπράκης-Ν.Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ρότσα (85’ Χιντζίδης), Μπάτζιος (61’ Ζιούλης), Γιαμπερέ, Καμαρά, Μπουτσάκης (75’ Λεμονής), Τσέλιος (85’ Ζούνης), Πολίτης, Μπουρσέλης (61’ Καπνίδης), Μάναλης





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/01/2-1.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button