Αθλητικά

Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στο US Open μετά την άρση των περιορισμών στις ΗΠΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να αγωνιστεί στο US Open μετά από 2 χρόνια και να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο στη σπουδαία καριέρα του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το φετινό US Open, καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει – εκτός απροόπτου- στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά από 2 χρόνια απαγορεύσεων.

Η Γερουσία των ΗΠΑ τάχθηκε με ψηφοφορία της υπέρ της της άρσης των περιορισμών για τον Covid-19.

Κάτι που σημαίνει ότι ο «Νόλε», ο οποίος είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, θα μπορέσει να ταξιδέψει και να συμμετάσχει κανονικά στο τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν, στη Νέα Υόρκη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει πάει στο τουρνουά από το καλοκαίρι του 2021, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Έκτοτε οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν επέτρεπαν την είσοδο επισκεπτών, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το μόνο που ουσιαστικά απομένει για να σφραγιστεί και τυπικά η επιστροφή του Τζόκοβιτς, είναι ο νόμος που ψηφίστηκε από τη Γερουσία των ΗΠΑ να υπογραφεί και από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Νωρίτερα, φέτος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μιλώντας στην κάμερα του CNN, είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί στο US Open. «Θέλω πολύ να επιστρέψω εκεί, θέλω να είμαι εκεί. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να συνδεθώ ξανά με το κοινό στη Νέα Υόρκη. Ευελπιστώ πως θα γίνει», είχε τονίσει ο Σέρβος τενίστας.

Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στο US Open μετά την άρση των περιορισμών στις ΗΠΑ

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button