Αθλητικά

Το “στίγμα” του Ερ.ΟΦΗ στη λαμπαδηδρομία

Την ευαρέσκειά του για την παρουσία αθλητών του στην υποδοχή και την λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ηράκλειο, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρει: “Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης, που φιλοξενεί 10 αθλήματα και 1800 αθλητές στις τάξεις του, δεν θα μπορούσε να μην έχει την τιμητική του, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, που ξεκίνησε το ταξίδι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Βασική λαμπαδηδρόμος, ήταν μια από τις κορυφαίες αθλήτριες που έχει αναδείξει ο ΟΦΗ και ο Κρητικός αθλητισμός, η Στέλλα Πιλάτου, δεύτερη στην Ευρώπη, στο Άλμα εις μήκος, 2η θέση (2005) και 5η θέση (2002) στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών, 3η θέση στο Παγκόσμιο Φοιτητικό, 6η (2003) και 7η θέση (2006) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, 2η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες (2001), 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών (2002), 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων (1999), με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με διακρίσεις σε 6 Βαλκανικά και 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Επίσης, συνοδοί της Ολυμπιακής Φλόγας, ήταν οι διεθνείς αθλήτριες με την Κ18 της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, αθλήτριες του ΟΦΗ, Εύη Πρινιωτάκη και Εμμανουέλα Πιτσούλη.

Ακόμη, συνοδοί της Ολυμπιακής Φλόγας, ήταν πρώην και νυν αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι Νίκος Σταματάκης και Αθηνά Μανιαδή (Άρση Βαρών) και ο Γιάννης Αρώνης (πόλο)”.

https://creta24.gr/to-stigma-tou-er-ofi-sti-labadidromia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button