Αθλητικά

Το συμβολικό δώρο του ΕΑΚΗ στην Σ. Σακοράφα

Ένα χειροποίητο παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι, δώρισε, στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Μένανδρος Παντελλίδης, στο περιθώριο της γιορτής του Κρητικού στίβου, όπου βραβεύτηκαν και φέτος αθλητές, που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα και οι προπονητές τους.
Η εξαιρετική συνεργασία, που έχει χτιστεί με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και την Σοφία Σακοράφα, θα συνεχιστεί, ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μένανδρος Παντελλίδης, που δέχθηκε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την ευγενική αυτή ενέργεια, της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, προς το πρόσωπο της.
Ακόμη ο κ. Παντελλίδης, συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές όλων των σωματείων στίβου της Κρήτης και ανέφερε ότι το νησί πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο και κρατάει ψηλά τη σημαία του κλασικού αθλητισμού.
Βραβεύσεις στους κρητικούς αθλητές στίβου, έκανε επίσης η ταμίας του ΕΑΚΗ Ρία Καψάλη και η υπεύθυνη του σταδίου Ελευθερίας, Ζωή Αδαμάκη.
Τα μέλη του ΕΑΚΗ, ευχήθηκαν του χρόνου, να έχουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες από τους αθλητές της Κρήτης, στον κλασικό αθλητισμό.

https://creta24.gr/to-symvoliko-doro-tou-eaki-stin-s-sakorafa/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button