Αθλητικά

“Τρίποντα στα σχολεία” στην Κίσσαμο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, 07 Ιουνίου 2023 στο Θεοχαράκειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα “Τρίποντα στα Σχολεία”, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών σχολείων Κισσάμου, του Δημοτικού σχολείου Δραπανιά και του Δημοτικού σχολείου Πλατάνου, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια για την συμμετοχή τους από τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου.

Σκοπός του προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή και να αγαπήσουν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες το άθλημα του μπάσκετ και να τους δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται περαιτέρω.

Ο Δήμος Κισσάμου ευχαριστεί την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Δημητρουλάκη Φρόσω, τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά, τον Ερυθρό Σταυρό που για ακόμα μία φορά παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά τη διάρκεια της δράσης, και το ΚΤΕΛ με τη βοήθεια του οποίου έγινε η μεταφορά των μαθητών από τα σχολεία τους.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

“Τρίποντα στα σχολεία” στην Κίσσαμο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button