Αθλητικά

Τρύπες… παγίδες! Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο στην Μ. Ελιά

Το ότι το δημοτικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς είναι από τα πλέον ταλαιπωρημένα στα Χανιά λίγο πολύ το γνωρίζαμε, ωστόσο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έχει φτάσει στο απροχώρητο και πλέον είναι πολύ επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα εκατοντάδων μικρών και μεγάλων αθλητών. Ο χλοοτάπητας είναι απαρχαιωμένος με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν “τσιμέντο”, ωστόσο το πρόβλημα είναι πια πολύ μεγαλύτερο, από έναν απλά κακό αγωνιστικό χώρο!

Και στις δύο πλευρές του γηπέδου (στις δύο περιοχές) υπάρχουν μεγάλες τρύπες (!), με τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών να ελλοχεύει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αγώνες μικρών παιδιών που πηγαίνουν χωρίς φόβο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι… νάρκες του γηπέδου δεν μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σε μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές.

Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι επετράπη το Σαββατοκύριακο να διεξαχθούν αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο και από τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και το μόνο σίγουρο είναι, πως οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει άμεσα να σκύψουν στο “πρόβλημα” που λέγεται Μοναχή Ελιά και αν όχι να γίνει άμεσα αλλαγή του χλοοτάπητα, τουλάχιστον να επιδιορθωθούν οι τρύπες στο γήπεδο.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως έχει γίνει αρκετή κουβέντα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά τα τελευταία χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι πως προβληματικός δεν είναι μόνο ο χλοοτάπητας στην Μοναχή Ελιά. Άγιοι Απόστολοι, Καθιανά και πολλά ακόμη γήπεδα χρειάζονται ρετουσάρισμα και έτσι ίσως το φαινόμενο των σοβαρών τραυματισμών (οι χιαστοί δίνουν και παίρνουν φέτος) τουλάχιστον να μειωθεί.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Τρύπες… παγίδες! Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο στην Μ. Ελιά

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button