Αθλητικά

Υπόθεση Μέσι: «Θέλει να φύγει σα φίλος και να πάει στην Μπαρτσελόνα»

Τιμωρίες, απολογίες, αναφορές για το παρόν και το μέλλον του. Ο Λιονέλ Μέσι δε λέει πολλά και φαίνεται να τηρεί μια στάση αρκετά ήρεμη. Ακόμη και μετά απ’ το άσχημο περιστατικό με τους φανατικούς της Παρί Σεν Ζερμέν να του βρίζουν την μάνα! Όλα αυτά ίσως και να έχουν εξήγηση. Τουλάχιστον αυτή προσπάθησε να δώσει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εντούλ.

Πρόκειται για ρεπόρτερ με εξαιρετική σχέση με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι. Μιλώντας για το θέμα του σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» και της Παρί, εξήγησε ουσιαστικά τη στάση του έμπειρου αστέρα, ο οποίος μέσω ενός video απολογήθηκε στους οπαδούς της Γαλλικής ομάδας.

«Η απολογία του Μέσι στην Παρί, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το μέλλον του», επισήμανε ο λατινοαμερικάνος δημοσιογράφος του TyC Sports και συνέχισε:

«Έχει πάρει την απόφασή του, δεν πρόκειται να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό είναι δεδομένο. Όμως απ’ αυτό που αντιλαμβάνομαι, είναι πως θέλει να ηρεμήσει τις σχέσεις του με το γαλλικό σύλλογο. Προσπαθεί να μειώσει την ποινή του για να μπορεί να προπονείται.

Θέλει να τελειώσει το θέμα με τον πλέον αξιοπρεπή τρόπο και η ευχή του είναι ξεκάθαρη, θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα».

https://creta24.gr/ypothesi-mesi-thelei-na-fygei-sa-filos-na-paei-stin-mpartselona/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button