Αθλητικά

ΦΙΛ.Ε: η Λέσχη Φιλάθλων της Επισκοπής

Η αρχή δραστηριοποίησης της Λέσχης μάλιστα θα γίνει από το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

Στη δημιουργία Λέσχης Φιλάθλων Επισκοπής προχωράει ο σύλλογός μας ο οποίος δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα.
Με την 4η συμμετοχή της μεγάλης ομάδας στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα τη χώρας, τη συμμετοχή της Κ19 στη SL Νέων, των ακαδημιών μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και της νέας γυναικείας ομάδας που δημιουργήθηκε φέτος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παράλληλα τη χρησιμοποίηση-δράση του σωματείου μας σε τρία γήπεδα όπως, το ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, το γήπεδο Επισκοπής “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” και φυσικά το προπονητικό γήπεδο στον Τσεσμέ, έχει δημιουργηθεί το ανάχωμα που είναι δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιήσει ένα μεγάλο μέρος περιοχών με ανθρώπους (νεολαία, γονείς και αθλητές) που θέλουν να βρεθούν δίπλα στις δράσεις του συλλόγου μας.
Με αφορμή όλα τα παραπάνω, εκπρόσωποι από την ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες είχαν συνεχείς συναντήσεις με αντίστοιχους από τους εκπολιτιστικούς συλλόγους της γύρω περιοχής από την Επισκοπή μας όπου συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να δραστηριοποιηθούν.
Η αρχή θα γίνει από το ματς αυτής της Κυριακής (20/11, 15.00) απέναντι στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/580504/fil-e-i-leschi-filathlon-tis-episkopis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button