Αθλητικά

Χανιά: Αγώνες μπάσκετ στη Σούδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Χανίων (πρώην ΔΙΕΚ) και ειδικότερα η ειδικότητα «Προπονητής Καλαθοσφαίρισης» στο πλαίσιο του μαθήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού», διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 17:30 στο κλειστό γήπεδο Σούδας, φιλικούς φιλανθρωπικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων: μεικτή ομάδα ΣΑΕΚ Χανίων, ομάδα ΑΕΤΩΝ Κρήτης ΠΑΣΚΑΠ και ΚΕΘΕΆστοχων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, με ελεύθερη συνεισφορά, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Με κίνητρα την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και την άμιλλα μέσω του αθλητισμού, οι καλαθοσφαιριστές των τριών ομάδων θα αγωνιστούν με σύνθημα «Όλοι μαζί για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Χανίων».

Θα προηγηθεί ο αγώνας της μεικτής ομάδας ΣΑΕΚ Χανίων και των ΚΕΘΕΆστοχων και θα ακολουθήσει ο αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια από αθλητές της ΣΑΕΚ Χανίων και της ομάδας ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΚΑΠ.

Προσκαλούμε όλη την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το κοινό όραμα των ομάδων καλαθοσφαίρισης και να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 17:30 στο κλειστό γήπεδο Σούδας (δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου).

Η προσφορά σας έχει δύναμη!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Χανιά: Αγώνες μπάσκετ στη Σούδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button