Αθλητικά

Χανιά: Οριστικά τέλος ο Γιώργος Βρέντζος – Τι αναφέρει στην δήλωση του

Ο μέχρι πρότινος εξωδιοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ με ανακοίνωση του αναφέρεται στους λόγους που τον υποχρεώνουν ν’ αποχωρήσει παρά την θέληση του να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα αφήνοντας πάντως αιχμές για “μη ανταπόκριση”.

Η δήλωση του Γιώργου Βρέντζου

Πριν από 15 μέρες, σε τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσα ότι θα αποφάσιζα μέσα στον επόμενο μήνα αν θα παρέμενα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα των Χανίων. Σήμερα, νωρίτερα απ’ όσο περίμενα αλλά και ήθελα, ανακοινώνω την οριστική αποχώρηση μου.

Η θέληση μου να παραμείνω, παρά τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν, ήταν δεδομένη και προφανής. Γι’ αυτό και όλο αυτό το διάστημα λειτούργησα σε μεγάλο βαθμό σαν να μην άλλαξε τίποτα, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος και να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από το αν τελικά θα παρέμενα ή όχι. Συνέχισα να προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ, με μεγάλο σεβασμό απέναντι στην ομάδα και στα μέλη της. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε ανάλογη αντιμετώπιση και ανταπόκριση…

Φεύγω στενοχωρημένος γιατί αφήνω κάτι στη μέση, ή μάλλον παραπάνω από τη μέση, δεδομένου ότι η φετινή ομάδα ήταν σε μεγάλο βαθμό πλήρης και άρα σχεδόν έτοιμη για του χρόνου, συνεπώς με σωστό προγραμματισμό, διατήρηση του κορμού και την κατάλληλη ενίσχυση θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Αν αυτό επιτευχθεί, σε συνδυασμό με τις νέες συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες των Χανίων για άνοδο.

Φεύγω πικραμένος γιατί η προσφορά μου δεν αναγνωρίστηκε στην πράξη …

Κυρίως όμως φεύγω περήφανος για όσα πετύχαμε όλοι μαζί. Ελπίζω και πιστεύω ότι ο Αντώνης Ροκάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και οι πρώτες σκέψεις και κινήσεις δείχνουν ότι τα πράγματα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, πρέπει όμως να υλοποιηθούν άμεσα.

Η νέα σεζόν θα με βρει πιθανότατα εκτός ποδοσφαίρου, εκτός κι αν μπορέσω να ξεπεράσω τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζω και παράλληλα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μέσα απ’ την καρδιά μου, εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή τα Χανιά να γιορτάζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Super League 1!

Εις το επανιδείν…

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2024 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Χανιά: Οριστικά τέλος ο Γιώργος Βρέντζος – Τι αναφέρει στην δήλωση του

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button