Αθλητικά

Χρηματοδοτήσεις 313.020 ευρώ για την δημιουργία χώρων αθλοπαιδιών στην Γέργερη

Δύο νέες χρηματοδοτήσεις, που αφορούν στην δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, με τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής, στην Τ.Κ. Γέργερης, εξασφάλισε η δημοτική αρχή. Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι εργασίες ολοκλήρωσης και διαμόρφωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και η προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού για την λειτουργία του γυμναστηρίου, εντάχθηκαν στο «ΤΠΑ ΥΠΠΟΑ Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2021-2025» και θα χρηματοδοτηθούν με 234.900 ευρώ και 78.120 ευρώ, αντίστοιχα (συνολικό ποσό 313.020 ευρώ).

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, τόνισε: «Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κινηθήκαμε μεθοδικά και καταφέραμε να διασφαλίσουμε αυτές τις σημαντικές χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το πάγιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της ευρύτερης περιοχής για την δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, στον χώρο του Γυμνασίου Γέργερης. Το Γυμναστήριο θα διαθέτει τα αναγκαία όργανα γυμναστικής και θα φιλοξενεί σε καθημερινή βάση τα παιδιά, τους νέους και τις νέες μας, τους αθλητές των συλλόγων του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και, ιδιαιτέρως, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τις άμεσες ενέργειες και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Δήμο μας, για ακόμα μια φορά».

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέφρασαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης και εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής.

πηγή: creta24

chrimatodotiseis-313-020-eyro-tin-dimioyrgia-choron-athlopaidion-stin-gergeri/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button