Αθλητικά

Όλα τα βλέμματα στο Άνφιλντ – Μεγάλη «μάχη» στη Φρανκφούρτη

Η δεύτερη εβδομάδα των «16» του Champions League περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, όμως το κορυφαίο ματς είναι αναμφίβολα στο Άνφιλντ, αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δυο ομάδες μερικούς μήνες μετά την κόντρα τους στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου τον κατέκτησε η βασίλισσα θα δώσουν «μάχη» για την πρόκριση στους «8».

Στην αναμέτρηση αυτή θα βρεθούν δυο ομάδες με 20 τρόπαια του Champions League σε ένα σπουδαίο και αμφίρροπο ντέρμπι με τη Ρεάλ να είναι σε καλύτερη κατάσταση τη φετινή σεζόν από την αντίπαλο της.

Η Λίβερπουλ δεν κάνει καλή χρονιά, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ανεβασμένη και ψάχνει αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Κλοπ υπολογίζει στον Νούνιες, αλλά εκτός παραμένουν οι Τιάγκο, Κονατέ, Ντίας.

Από εκεί και πέρα την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζει επίσης και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στη La Liga. Παρόλα αυτά, η ποιότητά της είναι δεδομένη και πολύ μεγάλη, έχοντας παίκτες που μπορούν να καθαρίσουν μόνοι τους το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντσελότι υπολογίζει ξανά τον Μπενζεμά, όχι όμως και τους Κρόος, Τσουαμενί, Μεντί και Μαριάνο Ντίας.

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, Άιντραχτ και Νάπολι είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των «16». Οι παρτενοπέι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο, αφού η εικόνα τους στη Serie A τρομάζει, όμως και οι Γερμανοί είναι σε καλό «φεγγάρι».

Η Νάπολι είχε την καλύτερη επίθεση στη φάση των ομίλων με ενεργητικό 20 γκολ. Παράλληλα μετρά 2 νίκες στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις της στη Γερμανία κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Λειψία.

Είναι από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τη φετινή σεζόν, έχοντας αγκαλιάσει ήδη το ιταλικό πρωτάθλημα. Εκτός υπηρεσιών του Σπαλέτι ο Ρασπαντόρι, ενώ ο Οσιμέν είναι «ΟΚ» που ξεπέρασε ορισμένες ενοχλήσεις στη μέση.

πηγή: creta24

ta-vlemmata-anfilnt-megali-machi-sti-frankfoyrti/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button