Αθλητικά

Άλλαξε ώρα το Game 5 ανάμεσα στη Μονακό και τη Μακάμπι – Συμπίπτει με το Ρεάλ-Παρτιζάν

Μία ώρα αργότερα από το προγραμματισμένο θα αρχίσει ο 5ος αγώνας Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Τετάρτη 10 Μαϊου, στα playoffs της Euroleague. Ως εκ τούτου, θα συμπέσει χρονικά με τον 5ο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν που διεξάγεται την ίδια ημέρα.

Η Euroleague είχε προγραμματίσει για τις 20:00 το ματς των Μονεγάσκων με τους Ισραηλινούς. Οι φίλαθλοι θα μπορούσαν δηλαδή να παρακολουθήσουν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους και τα δύο ματς, καθώς αυτό στη Μαδρίτη θα αρχίσει στις 22:00.

Όμως, η εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα παιχνίδια της Μονακό στη Euroleague, η «Skweek», ζήτησε να υπάρξει αλλαγή προγράμματος. Το παιχνίδι των Μονεγάσκων με τη Μακάμπι θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, ενώ το ματς της Ρεάλ με την Παρτίζαν θα γίνει κανονικά στις 22:00, όπως είχε οριστεί αρχικά.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, 9 Μαϊου (21:30) θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ, στην περίπτωση που χρειαστεί βέβαια. Αν δηλαδή, δεν καταφέρει απόψε (20:45) ο Ολυμπιακός να κάνει το 3-1 στη σειρά με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

https://creta24.gr/allaxe-ora-to-game-5-anamesa-sti-monako-ti-makampi-sympiptei-to-real-partizan/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button