Αθλητικά

Αγνοούμενος στο δυστύχημα στα Τέμπη ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής – Πήγαινε επίσκεψη στην κοπέλα του

Στη λίστα με τους αγνοούμενους του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος είναι και ένας ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου.

Μεταξύ των επιβατών του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία είναι κι ένας παίκτης ομάδας Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το OPEN, ο εν λόγω παίκτης που αγωνίζεται σε σύλλογο της τρίτης εθνικής κατηγορίας, ταξίδεψε από τη Θήβα για τη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και θα επέστρεφε την επόμενη ημέρα ώστε να βρεθεί στην προπόνηση.

Όπως μεταφέρθηκε ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση αλλά ούτε και ενημέρωσε τους δικούς του ανθρώπους ανησύχησε την ομάδα και κυρίως την οικογένεια.

Πρόκειται για τον Ιορδάνη Αδαμάκη του ΑΟ Υπάτου, ο οποίος είναι πλέον επιβεβαιωμένα στους αγνοούμενους, καθώς οι γονείς έδωσαν δείγμα dna και περιμένουν, με κομμένη την ανάσα, ενημέρωση για την ταυτοποίηση…

Ο ΑΟ Υπάτου εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά , έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!

Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!

Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι’ αυτόν!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…»

πηγή: creta24

agnooymenos-dystychima-sta-tempi-podosfairistis-tis-g-039-ethnikis-pigaine-episkepsi-stin-kopela/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button