Αθλητικά

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενόψει του αγώνα με την Ηλιούπολη

 

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, όπως είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη ανακοίνωση με αφορμή την καταδικαστική σε βάρος της διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει αποστείλει επείγον αίτημα προς την ΚΕΔ για άμεση συνάντηση με τον επικεφαλής, κον Μπένετ.

Αναμένοντας την απάντηση της ΚΕΔ, είδαμε σήμερα να ορίζονται για τον προσεχή αγώνας μας με την Ηλιούπολη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, κυρίως διαιτητής (Κυκλάδες) αλλά και βοηθοί (Αρκαδία) από απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές σε σχέση με τα Χανιά. Αναρωτιόμαστε γιατί θα πρέπει να επιβαρυνόμαστε με ένα τέτοιο επιπρόσθετο κόστος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε η ΚΕΔ να ορίσει διαιτητή (π.χ. Αθήνα) και βοηθούς (π.χ. Κρήτη) από πολύ πιο κοντινή απόσταση, όπως κάνει σε πολλούς άλλους αγώνες.

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τους προηγούμενους 3 αγώνες μας, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δε ζητάμε ούτε επιδιώκουμε την εύνοια της διαιτησίας (όπως δυστυχώς κάνουν κάποιοι αντίπαλοι μας…). Ζητάμε, ή μάλλον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ισότιμη αντιμετώπιση και όχι προνομιακή μεταχείριση (για κάποιες συγκεκριμένες ομάδες…). Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες διαιτητικές αδικίες σε βάρος της ομάδας μας. Ας το λάβουν αυτό υπόψιν τους οι πάντες και κυρίως η ΚΕΔ και ο επικεφαλής κος Μπένετ, στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη.





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2022/12/blog-post_68.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button