Αθλητικά

Ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων των Χανίων για τα γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο την Κυριακή

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας των Χανίων  έβγαλαν ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής και το περιστατικό έντασης που συνέβη στο τέλος του αγώνα

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

 Καλημέρα σε όλους τούς φίλους τής ομάδας.


➖Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το περιστατικό που λάμβανε χώρα στην θύρα 1 με κάποιους φιλάθλους να στρέφονται εξαγριωμένοι ενάντια στην διοίκηση μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο. Ενημερώνουμε προαιρετικά ότι δεν κρίνουμε την αντίδραση κανενός επάνω στην ένταση ούτε από την πλευρά της διοίκησης ούτε από την πλευρά τον φιλάθλων. Καυτηριάζουμε αντιθέτως κάποια μεμονωμένα περιστατικά συμπεριφοράς ελάχιστων φιλάθλων που λόγο της έντασης και της στεναχώριας προκάλεσαν μια έντονη αντίδραση προς τους διοικούντες τής ομάδας δημιουργώντας ένα λαϊκό δικαστήριο το οποίο εν τέλει δεν είχε καλή κατάληξη για κανέναν.

➖Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους ξεχνάνε την τεράστια προσπάθεια όπου δίνουν κάποιοι άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα τού ενός χεριού για να φέρουν την ομάδα στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα βλέποντας καθημερινά την θετική εξέλιξη των πράξεων τής ΠΑΕ και των οργανωμένων αντίστοιχα. Λοιπόν όσο εμείς χτίζουμε ιδέες και γυρνάμε τα λόγια σε πράξης και όσο κρατάμε τον λόγο μας δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το γκρεμίσει αναφερόμενοι πάντα στους αντιπάλους παράγοντες της ομάδας μας. Μην ξεχνάμε την ουσία της προσπάθειας μας αδέρφια Χανιώτες.
Εμείς θα κουβαλήσουμε τα Χανιά εκεί που αξίζει να βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια όλοι μαζί χωρίς να προκαλούμε διχόνοια μεταξύ
μας επάνω στην πίεση και τα νεύρα με ξεσπάσματα όπως αυτά πού είδαμε την Κυριακή. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΆ 110 ΛΕΠΤΆ ΦΩΝΉ!!!!!

🟦Λοιπόν πάμε στο επόμενο επίκαιρο θέμα της αθλητικής μας Κυριακής. Και αυτό είναι αν μη τι άλλο η προσπάθεια και η απόδοση των παικτών. Μάγκες και παικταράδες να σας θυμίσουμε τους κανόνες της Χανιώτικης φανέλας για ακόμη μια φορά γιατί κάποιοι ξεχνάτε μάλλον που βρίσκεστε.

➖Πρώτον θα σέβεστε την οικονομική τυπικότητα της διοίκησης απέναντι στους καλοπληρωμένους μισθούς σας ξεκινώντας πάντα από αυτούς πού βλέπουν την θέση τους στην ομάδα ξεκάθαρα σαν υπαλλήλου και όχι σαν κομμάτι της οικογένειας μας.

➖Δεύτερον στα περιβόλια δεν παίζετε για το γόητρο και ούτε για την πλάκα σας περνάτε από ένα γήπεδο που κάθε Κυριακή πρέπει να γράφει ιστορία και να τιμάει ολόκληρο τον νομό Χανίων όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

➖Τρίτον και κυριότερο παίζετε στην Β Εθνική κατηγορία και βρίσκεστε στις 20 καλύτερες ομάδες της χώρας δεν παίζετε στην ομάδα της γειτονιάς σας αλλά στην ομάδα εκπρόσωπο του νομού Χανίων και μίας ολόκληρης γηπεδικής κουλτούρας.

➖Και τέλος βάζουμε τον εαυτό μας πού σαν οργανωμένοι δίνουμε τά πάντα για την ανάλογη ατμόσφαιρα συμπαράστασης εντός και εκτός έδρας σε κάθε εύκολο και δύσκολο παιχνίδι αφήνοντας τους λαιμούς μας εκεί για εσάς.

Νομίζω ότι έχετε μπερδευτεί κάποιοι λοιπόν και ήρθε η ώρα να αναλάβετε στα σοβαρά τις ευθύνες σας και να αγαπήσετε τον τρόπο τον οποίο βάζετε ψωμί στο τραπέζι σας.

Αυτά τα λόγια να θυμάστε όσοι παίζετε στα ΧΑΝΙΑ μας άσχέτως καταγωγής και περιοχής γιατί η φανέλα που φοράτε εάν δεν το έχετε καταλάβει είναι αλεξίσφαιρο από Χανιώτικο ντόπιο ατσάλι.
🔵ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΙΆ ΜΟΝΟ ΧΑΝΙΑ🔵

Προβλήθηκε από Αλεξ Χανιαα στις 3:17 μ.μ.
Enter

Μήνυμα στους Αλεξ Χανιαα






Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/03/blog-post_48.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button