Αθλητικά

Αναφορά στη δημοπράτηση από Πρωθυπουργό και Μαυρωτά

Με μία απλή αναφορά στην ομιλία του στα Χανιά, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων, ωστόσο, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των Βενιζελείων Κολύμβησης, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μαυρωτάς επεσήμανε τα εξής: «Ηρθα στα Χανιά με μεγάλη χαρά για τα Βενιζέλεια, μία διοργάνωση που έχει αναβαθμιστεί, έχει επεκταθεί με το να διεξάγονται αντίστοιχοι αγώνες στην τεχνική κολύμβηση, στην καλλιτεχνική και στο πόλο. Νομίζω ότι ο Ναυτικός Ομιλος είναι μια αθλητική κυψέλη, ένα σωματείο που τροφοδοτείται συνεχώς από την χανιώτικη κοινωνία με νέα παιδιά και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Τώρα μάλιστα με το θέμα του αθλητικού τουρισμού τα Χανιά μπορούν να γίνουν ένας πόλος έλξης και με την ξενοδοχειακή υποδομή που θα υπάρχει και με τις εγκαταστάσεις που έχουν δρομολογηθεί, με τις βελτιώσεις και τις επισκευές που απαιτούνται. Η μελέτη για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου έχει ολοκληρωθεί, έχει περάσει και από την ΓΓΑ, έγιναν κάποιες παρατηρήσεις που έχουν ενσωματωθεί και τώρα θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, που είναι η δημοπράτηση».

Το ζήτημα βεβαίως είναι το πότε ακριβώς θα γίνει η δημοπράτηση, καθώς τα προβλήματα στο κολυμβητήριο πολλαπλασιάζονται.

Μετά τον σπασμένο βατήρα (δείτε ΕΔΩ), πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε σοβαρή βλάβη σε σωλήνα του κολυμβητηρίου, του οποίου η επισκευή έγινε άμεσα από τον ακούραστο “εργάτη” της εγκατάστασης Μανώλη Μπουζάκη, αλλιώς υπήρχε θέμα ακόμη και ακύρωσης των αγώνων.

Εν τω μεταξύ, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να πηγαίνει στο κολυμβητήριο τελικά δεν επαληθεύτηκαν (υπενθυμίζεται ότι το Parakritika.gr επικοινώνησε με το γραφείο του Υφυπουργού και δεν υπήρχε ενημέρωση για κάτι τέτοιο).

Σε περίπτωση που ο κ. Αυγενάκης πήγαινε στο κολυμβητήριο θα έπρεπε -όπως λέει η λογική- να μιλήσει για την ανακατασκευή και προφανώς να αναφερθεί στη δημοπράτηση.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Αναφορά στη δημοπράτηση από Πρωθυπουργό και Μαυρωτά

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button