Αθλητικά

Αξία στον άσο του Ιωνικού, «σηκώνει» την κούπα η Γιουνάιτεντ

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φιλόδοξη Νιούκαστλ να διεκδικούν το τρόπαιο. Αξία υπάρχει στον άσο του Ιωνικού, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής σπορτινγκ μπετ

606. Ιωνικός – ΟΦΗ (16:00)

Την πρώτη τους ήττα με τον Γρηγορίου στον πάγκο υπέστησαν οι Νικαιώτες, στην έδρα του Παναιτωλικού, με 1-0, ακόμα και σε αυτό το ματς ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στα τρία προηγούμενα δεν δέχτηκαν γκολ (2-1-0). Έχουν ανάγκη τους βαθμούς για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα. Προβλημάτισε έντονα ο ΟΦΗ στο 0-3 από τον Άρη, πλέον δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ, ενώ έχει και διψήφια διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού.

Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, οπότε θεωρούμε πως υπάρχει αξία στο 2.80 του Ιωνικού.

637. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (18:30)

Τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας, που ως είθισται διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ». Είναι «μονός» και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Στα ύψη η ψυχολογία της Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη-ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Νιούκαστλ με τη σειρά της θέλει να κατακτήσει ένα τρόπαιο που θα την φέρει στο προσκήνιο. Είναι πάντως σε πτωτική πορεία και από 3η στην Πρέμιερ έχει υποχωρήσει στην 5η θέση, αγνοώντας τη νίκη για 4 αγωνιστικές (0-3-1).

Θα ποντάρουμε στη φορμαρισμένη ομάδα του Τεν Χαχ και το 2.15.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/615175/axia-ston-aso-tou-ionikou-sikonei-tin-koupa-i-giounaitent/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button