Αθλητικά

Απίστευτο συμβάν! Έσπασε βατήρας στο κολυμβητήριο Χανίων κατά τη διάρκεια των Βενιζελείων (βιντεο)

Πανελλήνια χλεύη προκάλεσε περιστατικό στη διάρκεια της πρώτης μέρας των 20ων Βενιζελείων Κολύμβησης που διεξάγονται, αυτές τις ημέρες στο κολυμβητήριο Χανίων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο παρακάτω βίντεο, κατά την εκκίνηση του αγώνα 400 μέτρα ανδρών μικτής ατομικής κολύμβησης αποκολλήθηκε από την βάση του, ο βατήρας της 2ης διαδρομής  με αποτέλεσμα ο αθλητής να προσγειωθεί άτσαλα στο νερό, ενώ μάλλον μπορεί να νιώθει και τυχερός που δεν υπέστητε κάποιον τραυματισμό.

Το τραγικό περιστατικό που φυσικά εκτός των άλλων πληγώνει και το γόητρο των Βενιζελείων αγώνων όπως και της πόλης,  αποδεικνύει για μια ακόμα φορά περίτρανα την επί σειρά ετών παραμέληση των εγκαταστάσεων στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε μείνει μόνο σε φωτογραφίες επίσημων και …ανεπίσημων, με εξαγγελίες περί ανακατασκευής του κολυμβητήριου Χανίων, που έχουν μείνει, μέχρι τούδε στα χαρτιά

Είναι σαφές ότι το Κολυμβητήριο Χανίων έχει αφεθεί εξ ολοκλήρου στην μοίρα του κι από ότι φαίνεται πολλές φορές μοιάζει να είναι και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Το βίντεο είναι από την ζωντανή μετάδοση της  koetv από την πρώτη μέρα των 20ων Βενιζελείων στο Κολυμβητήριο Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Απίστευτο συμβάν! Έσπασε βατήρας στο κολυμβητήριο Χανίων κατά τη διάρκεια των Βενιζελείων (βιντεο)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button