Αθλητικά

Α’ Εθνική γυναικών: ΟΦΗ – ΡΕΑ 1-2 (βίντεο)

Τη Ρεθυμνιακή Ένωση υποδέχθηκε ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2. 

Η εξαιρετική ομάδα του Ρεθύμνου, προηγήθηκε με την κορυφαία του γηπέδου, Κολομβιανή Μπετανκούρ, στο 33′ λεπτό και πήγε στο ημίχρονο με το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, τα κορίτσια του ΟΦΗ, έβαλαν κάτω τη μπάλα και έπαιξαν στο μισό γήπεδο, τις αντίπαλες τους.

Τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59′ με μια φανταστική κεφαλιά της Ριμπάνσκα, μετά απο εξαιρετική σέντρα της Κουκουλάκη.

Η Σλοβάκα φορ του ΟΦΗ, ήταν συγκινητική και επιχείρησε να πάρει την ομάδα στις πλάτες της στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο ΟΦΗ επιχείρησε να κάνει την ολική ανατροπή, πιέζοντας τη ΡΕΑ.

Οι φιλοξενούμενες μετά από αβελτηρία της άμυνας του ΟΦΗ, όπου η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, η Κούτρη στο 83′ έκανε το 1-2 με σουτ μέσα απο την περιοχή και εκεί κρίθηκαν όλα, καθώς στον χρόνο που απέμενε, τα κορίτσια του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να σώσουν τον πόντο.

Η ΡΕΑ είχε και (οριζόντιο) δοκάρι στο 56′ με την Μπετανκούρ.

Δείτε στο βίντεο της Τηλεόρασης CRETA, η οποία μετέδωσε ζωντανά την αναμέτρηση, τα γκολ του παιχνιδιού:

ΟΦΗ (Μαματζάκης): Ζαχαρίου, Παπακωσταντή, Κατιρτσίδου, Πέιου, Τριβυζάκη (46΄Κουκουλάκη), Τοπάλ, Κυδωνάκη, Καραλουκά (85′ Σηφάκη), Ποστόλ (77′ Αεράκη), Χαμαλίδου, Ριμπάνσκα

ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίκοβιτς, Βορριά, Κιαχίδου, Κοτσάκι, Εράσο, Μαρκουτσά (84’ Μανωλίτση), Δαφέρμου (87’ Καραμουσαδάκη), Μπετανκούρ, Κούτρη

πηγή: creta24

a-039-ethniki-gynaikon-ofi-rea-1-2-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button