Αθλητικά

ΒΙΝΤΕΟ κ’ ΦΩΤΟ | Εκοψε την πίτα του, βράβευσε Αυγενάκη και ανθρώπους του ποδοσφαίρου στα Χανιά, ο Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και πραγματοποίησε την γενική του συνέλευση.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως πλέον το επάγγελμα του προπονητή δεν είναι όπως στο παρελθόν, αλλά υπάρχουν κανόνες που το διέπουν ως επάγγελμα, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε… “δεν είσαστε για φτύσιμο, όπως παλιά”.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού βράβευσε για την προσφορά του ο Σύνδεσμος Προπονητών, με τον πρόεδρο και παλιό του φίλο, Μανώλη Πηγουνάκη να του δίνει ένα κρητικό μαχαίρι, ένα σαρίκι και μία πλακέτα.

“Είναι στην Κρήτη έθιμο, μαχαίρι να χαρίζουν, μόνο σ’ αυτόν που εκτιμούν και τονε ξεχωρίζουν”, ήταν η μαντινάδα πάνω στο μαχαίρι που δόθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Παράλληλα, για την προσφορά τους στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, βραβεύτηκαν οι Δώρα Κυριακάκη, Αντώνης Τσαγκαράκης και Γιάννης Κοντεκάκης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, Αντιδήμαρχοι Σφακίων και Πλατανιά, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΑΚ, Τάκης Σβουράκης.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

ΒΙΝΤΕΟ κ’ ΦΩΤΟ | Εκοψε την πίτα του, βράβευσε Αυγενάκη και ανθρώπους του ποδοσφαίρου στα Χανιά, ο Σύνδεσμος Προπονητών

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button