Αθλητικά

Βούρος: «Κυριαρχήσαμε με τον Παναιτωλικό, μακάρι να κληθώ στην Εθνική»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε στο  bwinΣΠΟΡ FM για τον αναγεννημένο ΟΦΗ, τη συμβολή του Νταμπράουσκας αλλά και τη συναρπαστική μάχη του πρωταθλήματος.

-την πορεία του ΟΦΗ: «Έχουμε προοδεύσει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κάθε καινούριος προπονητής χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει αυτά που θέλει και να αφομοιώσουμε όσα μας ζητά. Αρχίζουμε να βγάζουμε στο χορτάρι τις πραγματικές μας δυνατότητες, αφού το πρόσωπο που βγάλαμε στον πρώτο γύρο δεν τις αντικατόπτριζε και μας αδικούσε. Η διακοπή είχε πολλαπλά οφέλη για μας. Πριν 2-3 ματς ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση. Ακόμη είμαστε, αλλά παρουσιάζουμε σαφή βελτίωση και χθες στο Αγρίνιο συνδυάσαμε το καλό ποδόσφαιρο με αποτελεσματικότητα. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι».

-το τι άλλαξε με την έλευση του Νταμπράουσκας στον πάγκο: «Ο Νίκος Νιόπλιας είναι μια τεράστια φυσιογνωμία για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά για τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα ο κάθε προπονητής προσπαθεί να βάλει τη δική του πινελιά. Ο προπονητής καθιερώνει την τριάδα στην άμυνα, έχουμε γίνει πιο συμπαγείς και έχουμε δεχτεί μόλις τρία γκολ στα τελευταία πέντε ματς. Επίσης πιέζουμε αρκετά πιο ψηλά. Αν βρίσκουμε και πιο εύκολα γκολ, μπορούμε να ανέβουμε αρκετά ακόμη στη βαθμολογία. Θεωρώ πως η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

-τους στόχους του ΟΦΗ: «Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως η ομάδα έχει την ποιότητα για να τερματίσει ακόμη και στην όγδοη ή έβδομη θέση. Δυστυχώς δεν κάναμε την πορεία που θέλαμε στον πρώτο γύρο για να διεκδικήσουμε παρουσία στα playoffs, αλλά ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα για να μην κινδυνεύσει. Θεωρώ πως και ο κόσμος βλέποντας τις καλές εμφανίσεις τελευταία θα αρχίσει να έρχεται πιο πολύ στο γήπεδο για να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

-το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο«Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Είναι πιο σοβαρός και σταθερός από τους άλλους. Στη Λεωφόρο δεν μπορέσαμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά έπαιξε ρόλο η αποβολή που ήρθε νωρίς και μετά σταθήκαμε καλά».

-το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα«Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ανεβασμένος, δείχνει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο τελευταία. Για μας είναι έξτρα κίνητρο αυτό, γιατί κι εμείς είμαστε σε καλό σημείο. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα».

-τη μάχη του τίτλου: «Είναι το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Θεωρώ πως και οι τέσσερις ομάδες θα το διεκδικήσουν μέχρι το τέλος των playoffs. Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί, όπως και ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει μια σταθερότητα, με πίστη στο πλάνο του σοβαρού προπονητή του. Η ΑΕΚ είναι η πιο επιθετική και πιεστική ομάδα από τις τέσσερις, σίγουρα εκμεταλλεύεται και την έδρα της που της δίνει μεγάλη δύναμη».

-την προοπτική να κληθεί στην Εθνική ομάδα: «Είναι ύψιστη τιμή να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου. Ο ΟΦΗ μού δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι και τα δίνω όλα. Περιμένω και ελπίζω να έρθει η στιγμή, ο προπονητής αποφασίζει. Μακάρι να τα καταφέρω. Υπάρχουν παίκτες και εκτός των μεγάλων ομάδων που αξίζουν μια ευκαιρία».

πηγή: creta24

voyros-kyriarchisame-ton-panaitoliko-makari-na-klitho-stin-ethniki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button