Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά το Game 4

Μετά από το Game 4 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιτ τα ξημερώματα της Τρίτης (25/4) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε ύστερα από δύο αγώνες και ήταν πανέτοιμος για το Game 4 της σειράς με τους Χιτ.

Ωστόσο, φαίνεται πως στην προσπάθεια να βοηθήσει τους Μπακς για να ισοφαρίσουν στο 2-2, έφτασε στα όριά του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από το τέλος της αναμέτρησης να χρειαστεί να του χορηγηθούν υγρά ενδοφλέβια, καθώς είχε εμφανίσει έντονη αφυδάτωση.

«Ο Γιάννης ήταν εξαιρετικός. Δεν ξέρω τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει. Το γεγονός ότι επέστρεψε απόψε κι έπαιξε με τον τρόπο που έπαιξε, είναι πολύ ενθαρρυντικό», δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς.

Πλέον, μία ημέρα πριν από το Game 5 με τους Μαϊάμι Χιτ, ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συμμετέχει στον αγώνα των Μπακς καθώς η ομάδα του δεν έχει ενημερώσει σχετικά το injury report του NBA.

Για την ιστορία, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο Game 5 των NBA Finals το 2021, όταν μετά από την εκτός έδρας νίκη επί των Φοίνιξ Σανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε με κράμπες για να δεχθεί τη φροντίδα του ιατρικού team για περίπου 50 λεπτά.

https://www.lifo.gr/now/sport/giannis-antetokoynmpo-hreiastike-endoflebia-horigisi-ygron-meta-game-4

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button