Αθλητικά

Γιώργος Πηλίδης: Ο διετής αποκλεισμός από την Ομοσπονδία Πάλης και η αντίδρασή του – Τι είπε η δικηγόρος του

Διετής αποκλεισμός επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία Πάλης στον αθλητή ελεύθερης πάλης, Γιώργο Πηλίδη. Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, μετά την εμπλοκή του σε επεισόδια μαζί με άλλους αθλητές κατά τη διάρκεια πανελλήνιων αγώνων. Συνολικά, τιμωρήθηκαν 5 αθλητές της πάλης.

Ο Γιώργος Πηλίδης με ανάρτησή του στο Instagram ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Απλά σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, δεν έχω λόγια».

Η δικηγόρος του Γιώργου Πηλίδη, Ειρήνη Μαρούπα, μίλησε για την υπόθεση στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στο MEGA κι έκανε λόγο για σεξουαλικά σκάνδαλα που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

«Καταρχάς πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης, και χωρίς να έχει επεκταθεί ακόμα στα σεξουαλικά σκάνδαλα. Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα όταν βγήκε από το Survivor, ότι δέχθηκε στην προ- ολυμπιακή του προετοιμασία, εκφοβισμό και απειλές από τον κ. Θάνο, και για τη σωτήρια παρέμβαση του κ. Καπράλου, άρχισε ένα τσουνάμι αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης», είπε αρχικά η κα Μαρούπα.

«Μετά από αποκαλύψεις για τέτοια σκάνδαλα, ξεκίνησε μία έρευνα η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ενώ ως δικηγόρος και των γονιών του κοριτσιού και του αγοριού που κατήγγειλαν την μαστροπεία, ενδιαφέρομαι και ζητάω από την Ολυμπιακή Επιτροπή να μου πει τι γίνεται με τις καταθέσεις γι΄ αυτή την υπόθεση, ακόμα περιμένω απάντηση», συνέχισε η κα Μαρούπα.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε και παραδέχθηκε στους αθλητές ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος και υποσχέθηκε αποκατάσταση της νομιμότητας, τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι ντροπή να καταστρέφουν τον Γιώργο Πηλίδη συστηματικά για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές τους» τόνισε η δικηγόρος και πρόσθεσε:

« Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με την σύζυγό του που απειλούσε τον Γιωρίκα, ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πηλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο», τόνισε η κα Μαρούπα.

πηγή: creta24

giorgos-pilidis-o-dietis-apokleismos-tin-omospondia-palis-antidrasi-ti-eipe-dikigoros/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button