Αθλητικά

Γκονζάλο Μοντιέλ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ο Αργεντίνος διεθνής ποδοσφαιριστής

Καταγγελία κατά του διεθνή ποδοσφαιριστή της Αργεντινής, Γκονζάλο Μοντιέλ, για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας στο σπίτι του τον Ιανουάριο του 2019.

Η καταγγέλλουσα αναφέρει πως ο αθλητής τής επιτέθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι που διοργάνωνε στο σπίτι του για τα γενέθλιά του. 

Συγγενικά πρόσωπα του παίκτη, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του, φαίνεται ότι την απείλησαν όταν πήγε στις Αρχές για να καταθέσει αγωγή κατά του ποδοσφαιριστή. 

Ο Μοντιέλ και η καταγγέλλουσα φέρεται να είχαν «μία σύντομη σχέση», όπως ανέφερε η συνήγορος της γυναίκας. Ο παίκτης την είχε καλέσει στο πάρτι για να γνωριστεί με την οικογένειά του και μάλιστα επέμενε να πάει, συμπλήρωσε η ίδια. 

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, η εντολέας της, που είναι μοντέλο στο επάγγελμα, ήπιε μερικά ποτά και «έχασε εντελώς τις αισθήσεις της», καθώς δεν συνηθίζει να πίνει. 

Μετά την κακοποίησή της, στην οποία «δεν γνωρίζει πόσα άτομα συμμετείχαν», την «πέταξαν από το σπίτι του Μοντιέλ», προσέθεσε η δικηγόρος. «Ούτε που ξέρει πώς έφτασε στο σπίτι της». 

Ο Μοντιέλ φορά τη φανέλα της «αλμπισελέστε» τα τελευταία χρόνια και προ μηνών σκόραρε το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή να σηκώνει το τρόπαιο, έναντι της Γαλλίας. 

Με πληροφορίες από Mundo Deportivo

https://www.lifo.gr/now/sport/gkonzalo-montiel-katigoreitai-gia-sexoyaliki-kakopoiisi-o-argentinos-diethnis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button