Αθλητικά

Γ’ Εθνική: Ντέρμπι σε Μαρτινέγκο και Γάζι, πρώτο εντός για Γιούχτα

3η στροφή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Σάββατο Ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Μαρτινέγκο, με το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία να είναι αυτό του Πόρου με τον ΑΟ Τυμπακίου.

Ο Πόρος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη Πετρούπολης (3-1) ενώ ο ΑΟ Τυμπακίου την περασμένη Κυριακή σημείωσε μεγάλη νίκη επί του Αλμυρού με 3-0.

Οι κυανόλευκοι επιζητούν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ενώ είχαν και παράπονα από τη διαιτησία στην Πετρούπολη.

Από την άλλη ο ΑΟΤ με την ψυχολογία στα ύψη και με κόσμο στο πλευρό του, θα αγωνιστεί με στόχο να φτάσει τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή, ο Αλμυρός θα υποδεχθεί τον Φωστήρα που είναι η μοναδική ομάδα μαζί με τον ΑΟΑΝ, που έχει κάνει δύο στα δύο. Μάλιστα, μαζί με τον Άρη Πετρούπολης έχει ως τώρα την πιο καλή επίθεση με 4 τέρματα ενώ έχει μηδέν παθητικό.

Τη 2η αγωνιστική νίκησε εντός έδρας με 2-0 το Μοσχάτο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και τώρα κατεβαίνει στο Ηράκλειο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αλμυρό, που επιθυμεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την ήττα στο Τυμπάκι.

Ο Γιούχτας φιλοξενεί τον Άρη Πετρούπολης, ο οποίος κέρδισε τον Πόρο με σκορ 3-1. Οι πράσινοι έχουν ως τώρα δύο ισοπαλίες και επιθυμούν να πανηγυρίσουν στο πρώτο τους εντός για φέτος, την πρώτη τους νίκη. Η ομάδα του Νίκου Σουργιά έχει επίσης μηδέν παθητικό αλλά έχει και… μηδέν στην επίθεση.

Στο Μοσχάτο ταξιδεύει ο ΑΟΑΝ που θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλου έχει σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα έτσι ώστε να βάλει γερές βάσεις για τη συνέχεια. Την προηγούμενη Κυριακή νίκησε με 1-2 τον Άγιο Ιερόθεο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

26/11 15:00
ΑΟ Πόρου-ΑΟ Τυμπακίου

27/11 15:00
Μαρκό-Θύελλα Ραφήνας
Γιούχτας-Άρης Πετρούπολης
Αγία Παρασκευή-Κερατσίνι
Μοσχάτο-ΑΟ Αγίου Νικολάου
Αλμυρός-Φωστήρας
Εθνικός-Αγ. Ιερόθεος

πηγή: creta24

g-039-ethniki-ntermpi-se-martinegko-gazi-proto-entos-gioychta/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button