Αθλητικά

Δεν τα κατάφεραν τα Χανιά ισοπαλία 1-1 με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά όχι και να κερδίσουν το παιχνίδι παρατείνοντας το αήττητο σερί για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές. Οι “μπλε” απέναντι στον σκληροτράχηλο ΟΦΙ δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή του Τζελέπη που μετά την αποβολή του Στάμου έκλεισαν όλους τους χώρους στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας να μην χάσουν από τα Χανιά.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας παντελώς ελεύθερα και με το γνωστό επιθετικό τους στυλ απείλησαν πρώτοι όταν στο τρίτο λεπτό ο Μίλερ έκανε το σουτ με τον Καλογεράκη να μπλοκάρει την μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία των Χανίων με τον Τσέλιο να κάνει το σουτ αλλά ο Τζελέπης αντέδρασε σωστά μπλοκάροντας και αυτός από την πλευρά του την μπάλα.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν παντελώς μοιρασμένο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω αλλά οι μεγάλες ευκαιρίες να λείπουν μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 36ο λεπτό ο Μπουρσέλης έκανε το σουτ αλλά ξανά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τζελέπη και τρία λεπτά αργότερα έγινε η φάση που άλλαξε, εν μέρει, την εικόνα του παιχνιδιού όταν ο Στάμου χτύπησε με αγκωνιά τον Μπουρσέλη με αποτέλεσμα ν’ αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και να πάρει τον δρόμο για τ’ αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά, τελικά ο ΟΦΙ ήταν εκείνος που πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα έκανε το 1-0 με σουτ του Μίλερ έξω από την περιοχή των Χανίων.

 

Παρότι πήγαν στ’ αποδυτήρια με αριθμητικό πλεονέκτημα, τα Χανιά ήταν τυχερά καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 47ο λεπτό ο Κατσούρι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Τσέλιος έκανε το πρώτο σουτ με την μπάλα να κοντράρει αλλά το δεύτερο από τον Μάναλη να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης αλλά και το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, υποχρέωσε την ομάδα της Ιεράπετρας να οπισθοχωρήσει και να στήσει ένα… αμυντικό τείχος γύρω από την περιοχή του Τζελέπη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστοι κενοί χώροι προς την περιοχή του ΟΦΙ και κατά συνέπεια λίγες κλασσικές ευκαιρίες. Στο 71ο λεπτό ο Ιατρούδης έκανε το γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια ενώ δύο λεπτά μετά ο Μάναλης έκανε την προβολή από την μεταβίβαση του Λεμονή όμως εκείνη κατέληξε μόλις άουτ.

Οι τελευταίες ευκαιρίες των Χανίων χάθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Μάναλη να κάνει το πλασέ και τον Τζελέπη να διώχνει σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπάτζιος έκανε την κεφαλιά και ενώ η μπάλα πήγαινε γκολ, τελευταία στιγμή έδιωξαν οι παίκτες του ΟΦΙ ενώ ούτε με την τρίτη πήγε μέσα καθώς το πλασέ του Ιατρούδη έφυγε άουτ

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (71’ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Σέχου, Ρότσα (46’ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (46’ Ιατρούδης), Κόλα (63’ Κοκκίνης) Μάναλης

ΟΦΙ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Τζελέπης, Στάμου, Μίλερ (90+3′ Χιμένεθ), Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Καρδάρης, Ζήσης, Καζάου (82’ Καζάου), Καραμπέτσος (71’ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ

πηγή sportcaster.gr






Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/05/1-1.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button