Αθλητικά

Διαιτητής Κουκουλάς: οικογαννειακή παράδοση τα κάλπικα πέναλτι

Μόνο αγανάκτηση και οργή μπορεί να προκαλέσει η χθεσινή διαιτησία του διαιτητή Κουκούλα από τη Λέσβο στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Χανιά ανακάλυψε πέναλτι από το πουθενά όπως πέναλτι είχε ανακαλύψει και ο πατέρας του ο Γιώργο σε παιχνίδι κυπέλου . Για του λόγου το αληθές διαβάστε αυτό
2Γιώργος Κουκούλας (1992) Στις 8 Απριλίου 1992 ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στο τότε στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» Κόκκινοι και Πράσινοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0 και το παιχνίδι οδηγούνταν προς τη λήξη του όταν στο 3 Δ των καθυστερήσεων ο διαιτητής κ.Γ.Κουκούλας έδειξε το σημείο του πέναλτι σε «τζαρτζάρισμα» του Καραγεωργίου στονΤσαλουχίδη. Ο Προτάσοφ ευστόχησε, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό, αλλά στο γήπεδο εισέβαλαν εξαγριωμένοι οπαδοί οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον κ. Κουκούλα. Ηταν το τελευταίο παιχνίδι που διηύθυνε ο διαιτητής από τη Λέσβο.

Γιώργος Κουκούλας (1992) Στις 8 Απριλίου 1992 ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στο τότε στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» Κόκκινοι και Πράσινοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0 και το παιχνίδι οδηγούνταν προς τη λήξη του όταν στο 3 Δ των καθυστερήσεων ο διαιτητής κ.Γ.Κουκούλας έδειξε το σημείο του πέναλτι σε «τζαρτζάρισμα» του Καραγεωργίου στονΤσαλουχίδη. Ο Προτάσοφ ευστόχησε, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό, αλλά στο γήπεδο εισέβαλαν εξαγριωμένοι οπαδοί οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον κ. Κουκούλα. Ηταν το τελευταίο παιχνίδι που διηύθυνε ο διαιτητής από τη Λέσβο.

Μήπως αυτό είναι κληρονομική ασθένεια;; 
Θα πρέπει η επιτροπή διαιτησίας τη ΕΠΟ να το κοιτάξει γιατί οι κληρονομικές ασθένειες δεν θεραπεύονται.
Και να φανταστείτε ότι εν λόγω διαιτητής είναι στις λίστες της superleague 1.
Mετά μήν απορείτε πώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο




Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2022/12/blog-post_4.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button